Callcenter met AFM Vergunning

Contact Planet International (CPI) is vanuit oudsher gespecialiseerd in het actief benaderen van klanten voor de financiële sector. Met 50 gespecialiseerde ‘seats’ en een poule van ervaren medewerkers bellen wij vanuit ons callcenter in Haarlem actief naar uw klanten en potentiële klanten. Tot onze opdrachtgevers kunnen wij verzekeraars, creditcardmaatschappijen en banken, maar ook grotere assurantie-, pensioen- en hypotheekintermediairs rekenen. Onze ervaring en resultaten laten zien dat de aanpak van ons callcenter in Haarlem perfect werkt voor financiële instanties. Het is verplicht als u uw klanten telefonisch wilt benaderen voor het afnemen van uw diensten en producten u dit door een gecertificeerd callcenter moet laten doen. Daarom hebben wij een AFM vergunning en zijn wij als callcenter Wft-gecertificeerd.

Om deze dienstverlening met alle kwaliteit en service te waarborgen zijn wij als callcenter in Haarlem ingeschreven in het register van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Callcenter met WFT Vergunning

Contact Planet International (CPI) is een callcenter met WFT vergunning. Dit betekent dat wij bevoegd zijn om klanten met financiële vraagstukken of problemen advies te mogen geven. Onze medewerkers zijn WFT-gecertificeerd en beschikken over de gevraagde kennis om uw financiële klanten op deskundige wijze te kunnen helpen.

Al vanaf oudsher zijn wij actief en gespecialiseerd in het klantcontact voor de financiële sector. Deze jarenlange ervaring, ons enthousiasme en onze WFT vergunning zorgen ervoor dat wij weten op welke manier we een duurzame relatie met uw klanten horen op te bouwen.