Over

Contact Planet International is een gespecialiseerd callcenter en sinds 2007 gevestigd in Haarlem.

De oprichters hebben ruimschoots ervaring opgedaan in de telemarketingbranche, financiële dienstverlening en de makelaardij.

Ons team, in het callcenter in Haarlem, bestaat uit gemotiveerde agents met ruime levenservaring. Elke medewerker van onze organisatie onderscheidt zich door de betrokkenheid, kennis en verantwoordelijkheid voor elke klant die zij bedienen. Hierdoor wordt een professionele vertegenwoordiging verankerd.

Contact Planet International is gespecialiseerd in callcenter activiteiten gericht op relatiemarketing en het genereren van new business. Denk hierbij aan klantbehoud, cross- en upsell, verrijking van uw klantenbestand, abonnementenverkoop en aandacht aan uw klanten geven.

Ontmoet het team

Nico Hulstein
Algemeen Directeur

Nico heeft jarenlange ervaring in Sales en Marketing. Van Unilever ging hij werken bij ITT en werd vervolgens Directeur Gemeentegidsen en Falkplan. Van 2000 tot 2007 was hij werkzaam als Directeur van ERA Nederland NV, de grootste franchisegever binnen de makelaardij.

Marijke van der Linden
CallCenter Directeur

Onze Callcenter Directeur Marijke van der Linden, is door de wol geverfd en heeft gewerkt bij onder andere Fortis en Aegon. Functies als Financieel adviseur, teamleider en kantoordirecteur zorgen voor een optimale training en begeleiding van onze medewerkers.

Mitchy Hulstein
Process Manager

Mitchy heeft de opleiding Small Business and Retailmanagement gevolgd en is sinds 2009 werkzaam bij Contact Planet International. Als Process Manager is zij verantwoordelijk voor de dagelijkse planning, opleiding, organisatie, scripting en rapportages.